Havnefest / Havneshow
Der er i gennem de sidste 15 år, blevet lagt mange kræfter i for at bygge flotte og fantasi fulde fartøjer. Klik her, eller på billedet nedenfor for at se et bredt udsnit af hvad der er blevet bygget.
Der er også sneget sig et par billeder ind blandt bådene, hvor man ser fantasifulde påklædninger.
Ligger i inde med gode billeder som har med havneshowet at gøre, så modtager vi dem gerne. Dette kan gøres ved at sende det/de billeder i har til webredaktionen@boennerup.dk

Havneshow 2018

Regler & tilmelding til Havneshow

 
Skal du have en båd med i et af Havnefestens absolutte højdepunkter – HAVNESHOWET??
 
Havneshowet foregår lørdag d. 7. juli fra kl. 15:00. Der er kun plads til 15 fartøjer, så det er ”først-til-mølle-princippet”, hvis du/I skal have en chance for at være med ⏳
 
Husk også jer - som har været med gennem mange år - at få jer tilmeldt til Poul Gyldenvang 2010 3650 👍
 
Reglerne for opbygning af bådene:
1. Når der sejles skal der være mindst 2 personer i fartøjet.
2. Fremdriften af fartøjet er helt op til jer!
3. Målene på fartøjet skal overholdes, dvs. længde og højde ubegrænset, men bredden max. 1,4 m. de nederste 10 cm. ellers fri bredde. Sørg for at søm og skruer ikke stikker ud, for at skåne rampen og jer selv. Fastgør et reb i fartøjet, for at gøre det lettere at bjerge det. (Skal gerne holde til at løfte fartøjet med kran.)
4. Alle personer skal være ombord/ved fartøjet, når der ringes med klokken.
5. HUSK: Ingen fyrværkeri ombord.
6. Fartøjerne, der deltager, skal være nybygninger. Ingen genbrug, tak!
7. Sidst, men ikke mindst - Husk den sjove udklædning 😉
 
Præmier: 🏆
Førsteplads på tid: 1.000 kr.
Andenplads på tid: 750 kr.
Tredjeplads på tid: 500 kr.
Favoritpræmie: 1.500 kr.
Jokerprisen: 500 kr.
 
Lørdag d. 7. Juli senest kl. 12:00 skal fartøjerne stilles an på kajpladsen ved rampen så publikum kan nå at finde deres favorit.
 
Havneshowet starter kl. 15:00. Vi varmer op og klæder om inde i festhallens bagerste hjørne, ca. 45 min. før havneshowet starter.
Vi skal nå at trække lod om startplacering, og udfylde en oplysningsseddel om jer og fartøjet (Oplysningssedlen kan printes ud inde fra boennerup.dk, hvis I vil udfylde den hjemmefra). Efter havneshowet vil der blive mulighed for at låne et ”vaskekort” i infovognen, så man kan blive vasket og få sat håret til lørdag aftens store halbal.
 
Allerede nu kan vi afsløre, at Havneshowet næste år i 2019, hvor Bønnerup Strands Havnefest har 50 års jubilæum, bliver en firmakonkurrence. Der er allerede nu åben for tilmelding til 2019. En ekstra regel for firmahavneshowet 2019 er, at minimum en person er ansat i det firma som er tilmeldt.
Der er fart over feltet når Bønnerup Strand afholder Havneshow.
Dette foregår altid Lørdag eftermiddag under den 4 dage lange fest.
Altid anden weekend i Juli.
Billederne nedenfor er fra
havneshowet 2015.